Facebook Pixel Λάτσιο: Νίκη της Λάτσιο με 3-2 επί της Κροτόνε
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-12 20:08:00

Δεν... κάηκε και συνεχίζει το κυνήγι της Ευρώπης η Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν... κάηκε και συνεχίζει το κυνήγι της Ευρώπης η Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν, όμως οι Λατσιάλι κατάφεραν και ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κροτόνε

Λάτσιο: Στη Ρώμη "άνοιξε" η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Λατσιάλι να αντιμετωπίζουν την Κροτόνε. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 14' ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, μετά από ασίστ του Ράντου, όμως ο Σίμι στο 29' ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. 


Οι "γαλάζιοι" πήραν και πάλι το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με σουτ του Λουίς Αλμπέρτο στο 39'. Όμως ξανά η ομάδα του Κότρονα ισοφάρισε εκ νέου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμι. Τελικά οι Λατσιάλι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 84' όταν μετά από πάσα του Καϊσέδο ο Εσκαλάντε, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 διατηρώντας την ομάδα του σε... τροχιά Ευρώπης. Η ομάδα της Ρώμης, με τη νίκη επί της Κροτόνε, βρίσκεται στην 7η θέση με 46 πόντους και είναι στο -1 από την Νάπολι και στο -4 απ' την τετράδα.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου (84' Περέιρα), Ατσέρμπι, Πάτρικ, Φαρές (70' Λούλιτς), Αλμπέρτο, Λέιβα (70' Εσκαλάντε), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάρουσιτς, Ιμόμπιλε (76' Μουρίκι), Κορέα (76' Καϊσέδο)

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κορντάζ, Μαγκαγιάν (46' Τζίτζι), Γκόλεμιτς, Λουπέρτο, Περέιρα (70' Μπενάλι), Μεσσίας, Πετρικιόνε (88' Ντι Κάρμινε), Μολίνα, Ρέκα (65' Ρίσπολι), Σίμι, Ουνάς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags