Γιουβέντους: Η Ιταλία είναι από τις χώρες που έχουν πληγεί πολύ από τον κορωνοϊό αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν βάζουν... μυαλό. Ο λόγος για τρεις ποδοσφαιριστές της "Μεγάλης Κυρίας" που σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων έκαναν... πάρτι με 10 καλεσμένους.

Ο  λόγος για τον Αμερικάνο Ουέστον ΜακΚένι, που μαζί με τον Αρτούρ Μέλο και Παόυλο Ντιμπάλα που αποφάσισαν να... διασκεδάσουν λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του συλλόγου από την Πόρτο για το Champions League και ενώ τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν πάνε όπως έχουν... συνηθίσει. Μάλιστα για να σταματήσει το πάρτι χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας η οποία ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας του Τορίνο για το γεγονός. Φυσικά το πρόστιμο είναι δεδομένο, όμως τα προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί...

Όπως έγινε γνωστό μια μέρα μετά τον Μερίχ Ντεμιράλ και ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Ο Ιταλός υποβλήθηκε σε τεστ μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και βρέθηκε ότι νοσεί. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Γιουβέντους ο παίκτης είναι σε κατ' οίκον περιορισμό και οι πάντες ακολουθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται.