Μίλαν - Ίντερ: Με πολύ ένταση, δοκάρι και δύο γκολ αλλά χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Derby della Madonnina με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1, αν και οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το πρώτο μέρος ήταν αυτό που είχε την μεγαλύτερη ένταση με τους Νερτζούρι να κερδίζουν πέναλτι στο 11' μετά από μαρκάρισμα του Κεσιέ και τον Τσαλχάνογλου να τιμωρεί την παλιά του ομάδα κάνοντας το 0-1 και να πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά από τους οπαδούς των Ροσονέρι. Η χαρά βέβαια της ομάδας του Ιντζάκι θα κρατήσει ελάχιστα, μιας και στο 17' ο Στέφαν ντε Φράι πήρε κεφαλιά προς τα πίσω σε εκτέλεση φάουλ του Σάντρο Τονάλι και νίκησε άθελά του τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς για το 1-1.

Οι πρωταθλητές θα συνεχίσουν να πιέζουν και να προσπαθούν να πετύχουν δεύτερο τέρμα, ενώ μετά από νέο πέναλτι ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου, που κράτησε το 1-1. Το δεύτερο μέρος θα είναι μοιρασμένο, με τους Νερατζούρι να βλέπουν τους  Νικολό Μπαρέλα και Έντιν Τζέκο να αποχωρούν τραυματίες και παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ροσονέρι ανέβασαν την απόδοσή τους δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Δείτε τα highlights του Μίλαν - Ίντερ