Facebook Pixel Ολυμπιακός: Περιπτωσάρα στη λίστα του Ολυμπιακού για εξτρέμ - "Φαβορί να τον αποκτήσει" - Τρομερή σεζόν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-30 12:25:00

Περιπτωσάρα στη λίστα του Ολυμπιακού για εξτρέμ - "Φαβορί να τον αποκτήσει" - Αξία στα 2,2 εκατ.!

Sportdog Team
Περιπτωσάρα στη λίστα του Ολυμπιακού για εξτρέμ - "Φαβορί να τον αποκτήσει" - Αξία στα 2,2 εκατ.!

Ο παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά πέρυσι, τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά τα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Ολυμπιακό στην... pole position για την απόκτησή του.

Ολυμπιακός: Ο λόγος για τον Ματέο Τραμονί, ο οποίος ενδιαφέρει "ζεστά" τους Ερυθρόλευκους, με την ιστοσελίδα "cagliarinews24" να δίνει συνέχεια στην χθεσινή αποκάλυψη του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για την σύνδεση του ποδοσφαιριστή με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται ρεπορτάζ της "Tuttosport" και τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού εξτρέμ (παίζει και στα δεξιά), καθώς η Κάλιαρι σκέφτεται να του βάλει πωλητήριο.

Ο 22χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαρδηνίας μέχρι το 2025, ενώ πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Μπρέσια, όπου πέτυχε 8 γκολ και είχε 3 ασίστ σε 42 εμφανίσεις. Έχει αναδειχθεί από την γαλλική Αζαξιό, περνώντας και από τις μικρές εθνικές της Γαλλίας.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από ομάδες της Serie B, με τους Πειραιώτες πάντως να παρουσιάζονται ως το φαβορί για την μεταγραφή του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags