Τζανλούκα Βιάλι: Μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας από το 2017 δίνει ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με τον ίδιο πρόσφατα να ανακοινώνει πως αποσύρεται προσωρινά από το προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας.

"Στο φινάλε μίας μακράς και δύσκολης "διαπραγμάτευσης" με την υπέροχη ομάδα των ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, ελπίζω προσωρινά, τις νυν και τις μέλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου.

Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσω όλες την ψυχική και σωματική ενέργεια για να βοηθήσω το σώμα μου να ξεπεράσει αυτή τη φάση της αρρώστιας, ώστε να είμαι σε θέση σύντομα να αντιμετωπίσω νέες περιπέτειες και να τις μοιραστώ μαζί σας", είχε αναφέρει.

Τα νέα όμως δεν είναι καλά, μιας και τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, τα πρώτα μηνύματα από το μέτωπο της υγείας του Τζιανλούκα Βιάλι δεν είναι ευχάριστα, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται και την 87χρονη μητέρα του, Μαρία Τερέζα, να αναχωρεί την Δευτέρα (19/12) από την Κρεμόνα με προορισμό την Αγγλία, για να τον στηρίξει σε αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του.