Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης: Σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Παυλίδη - Στο στόχαστρο ιταλικής και γερμανικής ομάδας (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 09:17:00

Σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Παυλίδη - Στο στόχαστρο ιταλικής και γερμανικής ομάδας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για την καριέρα του Παυλίδη - Στο στόχαστρο ιταλικής και γερμανικής ομάδας (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας επιθετικός βγάζει... μάτια με την Άλκμααρ την φετινή χρονιά τόσο σε Ολλανδία, όσο και σε Ευρώπη, κάτι που έχει κάνει αρκετούς συλλόγους να τον έχουν στο στόχαστρό τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Βαγγέλης Παυλίδης: Εξαιρετικός είναι ο Έλληνας επιθετικός με τη φανέλα της Άλκμααρ, με τον ίδιο να οδηγεί με δύο δικά του γκολ την ολλανδική ομάδα στη νίκη - πρόκριση κόντρα στη Λάτσιο για το Europa Conference League, ενώ συνολικά μετράει φέτος 19 γκολ και 10 ασίστ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κάτι που έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι στην μεταγραφική λίστα τόσο της Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όσο της Γκλάντμπαχ, με άνθρωπο της ιταλικής ομάδας να βρίσκεται στο Άλκμααρ - Λάτσιο όπου παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση, ενώ ο γερμανικός σύλλογος σεκάρει την περίπτωσή του αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει το ποδόσφαιρο της χώρας, έχοντας αγωνιστεί στην Μπόχουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο αεροπλάνο για μεταγραφή ο Μπότο - Αλλαγή πλάνων λόγω EURO - Στο... τραπέζι Κουλιεράκης, "Ντέλιας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags