Facebook Pixel Σέρτζιο Κονσεϊσάο: "Βόμβα" με το μέλλον του Κονσεϊσάο - Αυτός ο τοπ σύλλογος ξεκίνησε διαπραγματεύσεις να αναλάβει
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-09 18:34:00

"Βόμβα" με το μέλλον του Κονσεϊσάο - Αυτός ο τοπ σύλλογος ξεκίνησε διαπραγματεύσεις να αναλάβει

Sportdog Team
"Βόμβα" με το μέλλον του Κονσεϊσάο - Αυτός ο τοπ σύλλογος ξεκίνησε διαπραγματεύσεις να αναλάβει

Έτοιμος να εκτινάξει την καριέρα του φαίνεται ότι είναι ο Πορτογάλος τεχνικός μιας και όπως έγινε γνωστό πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα ξεκίνησε μαζί του διαπραγματεύσεις ώστε να αναλάβει το καλοκαίρι.

Ίντερ: Αντίστροφα μετράει ο Ιντζάκι ώστε να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Νερατζούρι, με την διοίκηση της ομάδας να ψάχνει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Το μεγάλο... αγκάθι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο Πορτογάλος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Πόρτο, με τον Κονσεϊσάο να αναφέρει πως θέλει να επιστρέψει στην Ίντερ, με τους Νερατζούρι να του έχουν κάνει κρούση και το 2021 όταν έφυγε ο Κόντε, ενώ αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία τα άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των ιάγκο Μότα και Ρομπερτο Ντε Τζέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όλα στημένα για να αλλάξουν διαιτητές - Διαψεύδουν AEGEAN, UEFA μεθύσι και επεισόδια - Αρχιγκάνγκστερ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags