Facebook Pixel Νάπολι: Νέα δεδομένα για τον πάγκο της Νάπολι - Στο προσκήνιο άνθρωπος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 22:23:00

Νέα δεδομένα για τον πάγκο της Νάπολι - Στο προσκήνιο άνθρωπος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για τον πάγκο της Νάπολι - Στο προσκήνιο άνθρωπος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον πάγκο των Παρτενοπέι αποτελεί ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και σύμφωνα με όσα αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος άνθρωπος που στο παρελθόν έχει περάσει από την Τούμπα είναι ανάμεσα στα φαβορί να τον διαδεχθεί.

Σέρτζιο Κονσεϊσάο: Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι στη Νάπολι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει πως η πρώτη επιλογή του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι ο Πορτογάλος τεχνικός της Πόρτο και μάλιστα του προσφέρει συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ χωρίς όμως να κάνει γνωστό κάτι περισσότερο. 

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως εκτός από το όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον πάγκο των Παρτενοπέι, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τσεκάρει το όνομα το όνομα του Τιάγκο Μότα, ενώ  ο Ντε Λαουρέντις ξεκαθάρισε ότι ο Λουίς Ενρίκε απορρίφθηκε καθώς θέλει να εργασθεί στην Αγγλία και την Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags