Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Νικολακόπουλος: "Τι πραγματικά ισχύει για Μαρινάκη - Μόντσα" (ηχητικό)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-13 12:44:00

Νικολακόπουλος: "Τι πραγματικά ισχύει για Μαρινάκη - Μόντσα" (ηχητικό)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Τι πραγματικά ισχύει για Μαρινάκη - Μόντσα" (ηχητικό)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης μετά τα σενάρια από Ιταλία περί συμφωνίας του Βαγγέλη Μαρινάκη για αγορά της Μόντσα.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ρωτήθηκε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» σχετικά με το δημοσίευμα της Corriere dello Sport που προαναγγέλλει συμφωνία για αγορά της Μόντσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είπε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, πρόκειται για… παλιά νέα, καθώς εδώ και έναν μήνα υπήρχε πληροφορία πως είχε γίνει μια συζήτηση για απόκτηση κατ’ αρχάς του 25% της Μόντσα από τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό δημοσίευμα, μετέφερε την πληροφορία πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαπραγμάτευση και πως είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει συμφωνία.

Οπότε στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω επί του θέματος. Αν στο μέλλον επανέλθουν οι δύο πλευρές σε συζητήσεις, είναι κάτι που περιμένουμε να το δούμε προσεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται Ελλάδα ο Μαρτίνεθ - Κατοχή μπάλας, καριερίστας και αγαπημένο σύστημα - Τεράστιο wonderkid στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags