Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέο ρεπορτάζ από Ιταλία: Αυτές οι λεπτομέρειες για Μαρινάκη-Μόντσα και Μπερλουσκόνι - "Τον ήθελε για..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 13:29:00

Νέο ρεπορτάζ από Ιταλία: Αυτές οι λεπτομέρειες για Μαρινάκη-Μόντσα και Μπερλουσκόνι - "Τον ήθελε για..."

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ από Ιταλία: Αυτές οι λεπτομέρειες για Μαρινάκη-Μόντσα και Μπερλουσκόνι - "Τον ήθελε για..."

Τις λεπτομέρειες των επαφών των δύο ανδρών πριν φύγει από την ζωή ο Μπερλουσκόνι, αναλύει σήμερα ιταλικό Μέσο.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη των Ιταλών ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταλήξει σε συμφωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πριν ο δεύτερος φύγει από την ζωή, για την αγορά της Μόντσα.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνονται να είναι αρκετά διαφορετικά, αφού νέες πληροφορίες για την φύση των συζητήσεων των δύο πλευρών, φέρνει σήμερα στην επιφάνεια το "calciomercato.com".

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Φόρεστ μιλούσε με την πλευρά του Μπερλουσκόνι, ο οποίος αναζητούσε έναν... συμπαίκτη για την ιταλική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συζητούσε να μπει ως μέτοχος και όχι να την αγοράσει.

Η Μόντσα ανήκει στην Fininvest, στην οποία πρόεδρος είναι η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, κόρη του Σίλβιο, ενώ στον προεδρικό θώκο της Μόντσα βρίσκεται ο αδελφός του Πάολο. Ο θάνατος του Καβαλιέρε τώρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και την προοπτική της ομάδας και εκτιμάται ότι στο τέλος της επόμενης σεζόν θα πωληθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Κορδόν, ψάχνει ήδη ομάδα - Ανατροπή με Ντόη - Έκπληξη στου Ρέντη για Σωκράτη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags