Facebook Pixel Μανόλο Γκαμπιαντίνι: Νέο "επεισόδιο" με Γκαμπιαντίνι - Δήλωση που λέει πολλά για το μέλλον του - "Δεν τον βλέπω στη Serie B"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 15:58:00

Νέο "επεισόδιο" με Γκαμπιαντίνι - Δήλωση που λέει πολλά για το μέλλον του - "Δεν τον βλέπω στη Serie B"

Sportdog Team
Νέο "επεισόδιο" με Γκαμπιαντίνι - Δήλωση που λέει πολλά για το μέλλον του - "Δεν τον βλέπω στη Serie B"

Μια δήλωση με νόημα έκανε δημοσιογράφος στην Ιταλία, αποκαλύπτοντας "σφήνα" ιταλικής ομάδας για τον 31χρονο επιθετικό.

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι παραμένει ο βασικότερος στόχος στην επίθεση του ΠΑΟΚ και πλέον και στην Ιταλία είναι πολύ συχνές οι αναφορές σε ρεπορτάζ που αφορούν στο μέλλον του.

Μαζί με τον Δικέφαλο, προστέθηκε στους υποψήφιους "μνηστήρες" και η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι, που ανέβηκε και πάλι στη Serie A, ενώ η Σαμπντόρια φαίνεται να έχει λιγοστές ελπίδες να τον κρατήσει στο ρόστερ της, μετά τον υποβιβασμό στη Serie B.

O διευθυντής της "Corriere dello Sport", Ιβάν Ζαζαρόνι, σε συνέντευξή του για θέματα που αφορούν στην Κάλιαρι, μίλησε στην ιστοσελίδα "tuttocagliari.net", αναφορικά με το μέλλον του Γκαμπιαντίνι.

«Θα μπορούσε να είναι μία ενδιαφέρουσα λύση (σ.σ. για την Κάλιαρι). Γνωρίζει πώς να παίξει ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία και ο Ρανιέρι τον γνωρίζει καλά. Πάνω απ’ όλα, σίγουρα δεν βλέπω τον "Γκάμπια" στην Serie B.

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά την τελευταία σεζόν παρέμεινε άθικτος και ήταν ένα από τα πιο θετικά στοιχεία στην Σαμπντόρια που δεν πέρασε μία ευχάριστη σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει η Ιταλία για ΠΑΟΚ και Γκαμπιαντίνι - Επιβεβαιώνεται η "χρυσή" πρόταση Σαββίδη - Πίεση στον παίκτη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags