Facebook Pixel Serie A: Χωρίς πρόβλημα έκανε το 2x2 η Ίντερ - Άνετη νίκη στην έδρα της Κάλιαρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-28 23:47:00

Χωρίς πρόβλημα έκανε το 2x2 η Ίντερ - Άνετη νίκη στην έδρα της Κάλιαρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χωρίς πρόβλημα έκανε το 2x2 η Ίντερ - Άνετη νίκη στην έδρα της Κάλιαρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Ντάμφρις και Λαουτάρο Μαρτίνες να βρίσκουν δίχτυα οι Νερατζούρι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να περάσουν με 0-2 από την έδρα της Κάλιαρι και να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια της Serie A.

Serie A: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει μπει... με φόρα στο νέο πρωτάθλημα, σκοράροντας και στο δεύτερο ματς της σεζόν με την φανέλα της Ίντερ. Η ομάδα του Μιλάνου νίκησε εκτός έδρας την Κάλιαρι με 2-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει και στην πρεμιέρα επί της Μόντσα και με το 2Χ2 στο ξεκίνημα παρέμεινε στην κορυφή, «συγκάτοικη» με Μίλαν, Νάπολι και Βερόνα.

Το ματς στο «Γιούνιπολ Ντόμους» ουσιαστικά «τελείωσε» από το πρώτο ημίωρο, με τους «νερατζούρι» να βρίσκουν δίχτυα σε διάστημα 10 λεπτών, αρχικά με τον Ντάμφρις κι εν συνεχεία με τον Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός διεθνής έφτασε... αισίως τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς είχε σκοράρει δις και στο εναρκτήριο ματς με την Μόντσα στο Μιλάνο.

Δεν ανέδειξε νικητή (1-1) το προτελευταίο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής της Serie A, ανάμεσα στην Σαλερνιτάνα και στην Ουντινέζε (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι μετά το «βαρύ» 0-3 της πρεμιέρας από την Γιουβέντους προσπάθησαν πολύ για το πρώτο τους «τρίποντο». Έχασαν πολλές ευκαιρίες, προηγήθηκαν πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με τον Σάμαρτζιτς, αλλά, η ομάδα του Πάουλο Σόουζα κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» με τον Ντιά και να διατηρήσει το αήττητο στο ξεκίνημα της σεζόν (είχε προηγηθεί το 2-2 με την Ρόμα στο Ολίμπικο). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Στέρλινγκ για Ολυμπιακό, μία "αστραπή" με τεχνική - "Καραμπόλα" με Πάλμα - Καταδικάστηκε για πάρτι!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags