Facebook Pixel Χρήστος Μανδάς: "Βέτο" Σάρι και ανατροπή με Μανδά - 5ετές με 1.550.000 - Αυτή ήταν η πρόταση ΠΑΟ, εμπλοκή Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-31 16:36:00

"Βέτο" Σάρι και ανατροπή με Μανδά - 5ετές με 1.550.000 - Αυτή ήταν η πρόταση ΠΑΟ, εμπλοκή Ολυμπιακού!

Οι Μιχείες

Πώς άλλαξαν οι συμφωνημένοι όροι τα τελευταία 24ωρα. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Έλληνα κίπερ στη Λάτσιο. ΓΙατί άλλαξαν τα δεδομένα το τελευταίο τριήμερο, ποιες ομάδες είχαν συζητήσει μαζί του και πόσα χρήματα θα πάρει ο ΟΦΗ.

Ο Χρήστος Μανδάς είναι εδώ και λίγες ώρες και με τη βούλα πλέον παίκτης της Λάτσιο, με συμβόλαιο 5ετίας. Ο 22χρονος Κορυδαλλιώτης τερματοφύλακας μπορεί να πέταξε την Τρίτη για Ρώμη, με την προοπτική να μείνει μία μέρα εκεί, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει και να επιστρέψει στο Ηράκλειο, με ετήσιο δανεισμό στον ΟΦΗ, όπως ήταν προαποφασιμένο δηλαδή, αλλά το βέτο του Ιταλού κόουτς Σάρι έφερε την ολική ανατροπή στα δεδομένα που είχαν συμφωνηθεί προφορικά ανάμεσα στις τρεις πλευρές από το βράδυ της Δευτέρας!!

Κάπως έτσι ο Μανδάς έμεινε στην αιώνια πόλη και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή της Λάτσιο για το ντέρμπι με την Νάπολι, απο εκεί που υπολόγιζε - και τον υπολόγιζαν στο Ηράκλειο - να έπαιζε την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ!!! Ο "Big Mandas" , λοιπόν, δέχθηκε το καλύτερο δώρο γενεθλίων αφού ζει άμεσα το μεγάλο ευρωπαικό του όνειρο μιας και η ένταξή του, εδώ και τώρα, στο ρόστερ των "λατσιάλι" ήταν κυριολεκτικά εκτός προγράμματος!!

Ας όψεται ο προπονητής τερματοφυλάκων της Λάτσιο κι άμεσος συνεργάτης του Σαρι, ο οποίος έπεισε τον Ιταλό κόουτς για την αναγκαιότητα ο Μανδάς να προστεθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας, ξεκινώντας ουσιαστικά στην ιεραρχία ως δεύτερος πίσω από τον Προβεντέλ!!!

Είναι ενδεικτικό πώς όταν το πρωί της Τρίτης ο Χρήστος Μανδάς - συνοδευόμενος από τον πατέρα του Σάκη, τον ατζέντη του Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον CEO του ΟΦΗ, Μηνά Λυσσάνδρου - έπαιρναν το αεροπλάνο και πετούσαν στη Ρώμη, ο νεαρός κίπερ δεν κουβαλούσε καν ρούχα ή κάποια αποσκευή μαζί του αφού γνώριζε πώς την επόμενη μέρα θα γύριζε στην Ελλάδα. Η εισήγηση/επιμονή του Σάρι όμως, για παραμονή του Μανδά στη Λάτσιο, έφερε ένα τριήμερο που τα άλλαξε όλα : ποσά, συμβόλαια χρονική διάρκεια, ρήτρες! Ουσιαστικά δημιούργησε μία νέα συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές, Λάτσιο-ΟΦΗ-Μανδά, για αυτό τον λόγο άλλωστε υπήρξε και επιπλέον καθυστέρηση δύο ημερών στο Deal Dοne.

Στο δια ταύτα μετά την ανατροπή της ακύρωσης του δανεισμού του Μανδά δημιουργήθηκαν χοντρικά τα εξής νέα δεδομένα: ο ΟΦΗ θα πάρει περισσότερα χρήματα, θα ξεπεράσει δηλαδή σε Transfer fee το 1.300.000 ευρώ ενώ έβαλε πλέον και ποσοστό μεταπώλησης 10%!! Επίσης, ο νεαρός άσος θα πάρει περισσότερα χρήματα και θα υπογράψει συμβόλαιο για επιπλέον ένα χρόνο.Συνολικά δηλαδή 5ετές και με συνολικές καθαρές αποδοχές 1.550.000 ευρώ!! Οι αποδοχές του είναι κλιμακωτές, ξεκινάνε την τρέχουσα σεζόν από plus 200.000 ευρώ και καταλήγουν την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του στις 450.000 ευρώ

Ο 22χρονος γκολκίπερ προτιμούσε ξεκάθαρα να πάει σε ομάδα του εξωτερικού ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στις Κάντιθ (δυο φορες έκαναν face time μαζί με τον παίκτη), Κοπεγχάγη (τελικά δεν πούλησε τον δικό της κίπερ Γκραμπάρα οπότε δεν προχώρησε στην αγορά του Κορυδαλιώτη), Αλμερία, Φιορεντίνα ενώ ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει και η Βιγιαρεάλ (αποσύρθηκε σχετικά νωρίς) με την Φέγενορντ ( με συγκεκριμένη προυπόθεση). Για να κινηθεί πιο γρηγορα κι αποφασιστικά η Λάτσιο και να τον κερδίσει, σε ένα deal που έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ατζέντη του Κωνσταντίνου Διαμαντοπούλου ("πήρε" τον Μανδά από την Rogon στις αρχές του 2023)!!!

Από Ελλάδα ο Παναθηναικός ήταν η μοναδική μεγάλη ελληνική ομάδα που φέρεται να έκανε επίσημη προσφορά στον ΟΦΗ για την αγορά του Χρήστου Μανδά. Και μιλάμε για... Αυγουστιάτικη! Αν οι πηγές μας είναι σωστές, οι πράσινοι είχαν ενημερώσει πως ήταν διατεθειμένοι να σκάσουν 900.000 ευρώ στον ΟΦΗ ( με ή χωρίς μπόνους δεν το διευκρινήσαμε), με τους Κρητικούς όμως, να επιμένουν για 7ψηφιο ποσό, ξεκινώντας την τιμή απο το 1.200.000 ευρω.

Στην Κρήτη πάντως υποστηρίζουν πως το προηγούμενο 10ημερο υπήρξε και εμπλοκή Ολυμπιακού στην υπόθεση Μανδά. Συγκεκριμένα, πως υπήρχε "μάτι" των ερυθρόλευκων στο ΟΦΗ - Αρης για τον πορτιέρ αλλά και ότι έπεσε σχετικό τηλέφωνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος/βολιδοσκόπησης στον Λυσσάνδρου. Μικρή σημασία , κι αυτή παρασκηνιακή, έχουν όλα αυτά αφού ο Μανδάς είναι πλέον... "Λατσιάλι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκτακτη" μεταγραφή ζήτησε στο... παρά πέντε ο Μαρτίνεθ - Έρχονται Ελλάδα φορ, εξτρέμ και παίκτης έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags