Facebook Pixel Το αδιανόητα "τρελό" 20ήμερο του Γκεντουζί - Από... μοιραίος κόντρα στον ΠΑΟ, ήρωας στην Ιταλία (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 18:44:00

Το αδιανόητα "τρελό" 20ήμερο του Γκεντουζί - Από... μοιραίος κόντρα στον ΠΑΟ, ήρωας στην Ιταλία (Vid)

Sportdog Team
Το αδιανόητα "τρελό" 20ήμερο του  Γκεντουζί - Από... μοιραίος κόντρα στον ΠΑΟ, ήρωας στην Ιταλία (Vid)

'Εζησε και τις δύο όψεις του ποδοσφαίρου μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα!

 Από «μαύρο πρόβατο» της Μαρσέιγ, τον 15Αύγουστο με τον Παναθηναϊκό, ο 24χρονος Γάλλο- Μαροκινός μέσος εξελίχθηκε σε ηγέτη της Λάτσιο στην πολύ μεγάλη νίκη (1-2) στο σπίτι της Νάπολι και των πρωταθλητών Ιταλίας, στην 3η αγωνιστική του Campionato.

 Η Μαρσέιγ τον είχε θεωρήσει ανοικτά, και ευθέως ως αποκλειστικό υπεύθυνο του αποκλεισμού, τόσο λόγω εκείνου το πέναλτι στο 96’, που είχε στείλει τους «πράσινους» στην παράταση, όσο για το ακόμη περισσότερο κρίσιμο, χαμένο στην μετέπειτα διαδικασία από τα 11 μέτρα. Τον ενημέρωσε, λοιπόν ότι θα του έβρισκε μία ομάδα, υπό την μορφή δανεισμού και 15εκ. ευρώ υποχρεωτικής οπσιόν αγοράς.

 

 «Ορφανή» του Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς, που προτίμησε τα σαουδαραβικά πετροδολάρια, η Λάτσιο κι ο προπονητής της Μαουρίτσιο Σάρι τον «τσίμπησαν» αμέσως προωθώντας τον μάλιστα από τη θέση του αμυντικού, σ’ εκείνη του περισσότερο επιθετικού μέσου. Και αποδείχθηκε κίνηση «ματ» γιατί ο Γκεντουζί, με 4ετή πείρα μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ και Χέρτα πρωταγωνίστησε και σε δύο ακόμη γκολ των «Azzurri», στο 1-3 με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή και στο 1-4 με αριστουργηματική ασίστ, άσχετα εάν ακυρώθηκαν, άδικα, για οφ- σάιντ χιλιοστών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags