Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Πάει για κόλπο... γκρόσο γνωστή ιταλική ομάδα - Έτοιμη να πάρει αρχηγό της Μπαρτσελόνα
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-10 18:40:00

Πάει για κόλπο... γκρόσο γνωστή ιταλική ομάδα - Έτοιμη να πάρει αρχηγό της Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Πάει για κόλπο... γκρόσο γνωστή ιταλική ομάδα - Έτοιμη να πάρει αρχηγό της Μπαρτσελόνα

Ο Αλεξ Σάντρο αναμένεται τον Ιανουάριο να φύγει από την Ιταλία και η Γιουβέντους στράφηκε στην Ισπανία για να βρει άλλον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, προσεγγίζοντας την Μπαρτσελόνα για τον Σέρχι Ρομπέρτο, για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Γιουβέντους: Ο Αλεξ Σάντρο αναμένεται τον Ιανουάριο να φύγει από την Ιταλία και η Γιουβέντους στράφηκε στην Ισπανία για να βρει άλλον παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, προσεγγίζοντας την Μπαρτσελόνα για τον Σέρχι Ρομπέρτο, για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και επειδή δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι για την αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θέλει να φύγει και ενδιαφέρεται για την πρόταση της ιταλικής ομάδας.

Το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Τορίνο έχει ήδη στα χέρια της προσύμφωνο συνεργασίας με τον Ισπανό μπακ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επική αντίδραση Λαρεντζάκη: Δεν άντεξε την ήττα και κατέβασε το σορτσάκι του στο ΣΕΦ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags