Facebook Pixel Serie A: Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Γιουβέντους! Πήρε το... θρίλερ με τη Μόντσα στο 90+4’ και πάτησε κορυφή (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-02 00:19:00

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Γιουβέντους! Πήρε το... θρίλερ με τη Μόντσα στο 90+4’ και πάτησε κορυφή (vid)

Sportdog Team
Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Γιουβέντους! Πήρε το... θρίλερ με τη Μόντσα στο 90+4’ και πάτησε κορυφή (vid)

Πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα της Μόντσα, με 1-2, πήρε η Γιουβέντους που μπορεί να είχε προηγηθεί από το 12' με τον Ραμπιό, όμως είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 90+2' με τον Καρμπόνι, μέχρι να έρθει στο 90+4΄ο 18χρονος Γκάτι για να σημειώσει το νικητήριο γκολ και να στείλει την ομάδα του στην πρώτη θέση της Serie A.

Serie A: Πέντε 24ωρα μετά το 1-1 με την Ίντερ στο Τορίνο, η «βέκια σινιόρα» πέτυχε απίστευτη νίκη στο «Μπριαντέο» με 2-1 και προσωρινά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Serie A.

Φινάλε απαγορευμένο για καρδιακούς ήταν τα τελευταία λεπτά της εναρκτήριας αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, με την Μόντσα να ισοφαρίζει στο 92΄ με τον 18χρονο Αργεντινό μέσο, Καρμπόνι και τους «μπιανκονέρι» να φεύγουν νικητές με το buzzer beater του Γκάτι στο 90΄+4.

Το γκολ του Αντριέν Ραμπιό στο 12΄, ένα λεπτό μετά το χαμένο πέναλτι του Γκόραν Βλάχοβιτς (απέκρουσε ο Ντι Γκριγκόριο), έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, η οποία, πλέον, θα περιμένει το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ανάμεσα στη Νάπολι και στην Ίντερ, για να μάθει εάν θα παραμείνει στο ρετιρέ ή, θα βρεθεί και πάλι στο -2 από τους «νερατζούρι».

Βασικός στην ενδεκάδα των γηπεδούχων ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος (αντικαταστάθηκε στο 66΄ από τον Περέιρα), ο οποίος υπέπεσε στο πέναλτι που κέρδισαν στο 9΄ οι «μπιανκονέρι» και για το οποίο είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Φάμπρι.

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags