Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί για δεξιό μπακ και όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός είναι ο Πασκουάλε Ματσόκι, με την Ένωση να φημολογείται πως είναι διατεθειμένη να δώσει έως και 2 εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο άσο. Τα δημοσιεύματα από Ιταλία δε σταματούν να εμπλέκουν τους νταμπλούχους Ελλάδας με τον ποδοσφαιριστή, όμως τονίζουν ότι δεν έχει ικανοποιηθεί πλήρως η Σαλερνιτάνα.

Το «salernitananews.it» αποκαλύπτει: «Ο Ματσόκι είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες της Σαλερνιτάνα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα σύμφωνα με τις επιταγές του προέδρου Ιερβολίνο. Η Νάπολι προσπαθεί να τρέξει για τον δεξί μπακ που γεννήθηκε το 1995. Η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει στα 3 εκατ. ευρώ. Ο Ματσόκι έχει αναζητηθεί και από την ΑΕΚ, αλλά προσέφερε κάτι λιγότερο από 2 εκατ. ευρώ».

Το «salernosport24» προσθέτει: «O Ματσόκι θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ ή θα μπορούσε να παραμείνει στην Ιταλία, μπαίνοντας στη ''δική του'' Νάπολι . Προφανώς μιλάμε για μόνιμη μεταγραφή, για την οποία κανείς δεν έχει βγει μπροστά με επίσημη πρόταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε συμφωνήσει με ΑΕΚ ο Θυμιάνης - "Καψούρα" Μελισσανίδη, STOP Αλμέιδα - Πολύ κοντά σε Ντόρτμουντ!

Δείτε τον παίκτη εν δράσει: