Facebook Pixel Serie A: Χάνει επαφή με την τετράδα η Ρόμα - Πήρε "χρυσό" βαθμό στο Ολίμπικο η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 00:09:00

Χάνει επαφή με την τετράδα η Ρόμα - Πήρε "χρυσό" βαθμό στο Ολίμπικο η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάνει επαφή με την τετράδα η Ρόμα - Πήρε "χρυσό" βαθμό στο Ολίμπικο η Αταλάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρόμα διατήρησε μεν το αήττητο που έχει στην έδρα της από την 1η Σεπτεμβρίου και το 1-2 από τη Μίλαν, για 12ο σερί ματς εντός κι εκτός των συνόρων (10-2-0), ωστόσο, δε, το τελικό 1-1 με την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» δε συνιστά επιτυχία για την ομάδα της «αιώνιας πόλης».

Serie A: Η Ρόμα διατήρησε μεν το αήττητο που έχει στην έδρα της από την 1η Σεπτεμβρίου και το 1-2 από τη Μίλαν, για 12ο σερί ματς εντός κι εκτός των συνόρων (10-2-0), ωστόσο, δε, το τελικό 1-1 με την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» δε συνιστά επιτυχία για την ομάδα της «αιώνιας πόλης».

Μετά την ήττα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, η Ρόμα «καιγόταν» για το «τρίποντο» στο σημερινό ματς προκειμένου να πλησιάσει στην πρώτη τετράδα, παρ΄ όλα αυτά δεν τα κατάφερε κι έμεινε στο -4 από την 4η Φιορεντίνα.

Οι «μπεργκαμάσκι» προέρχονταν από δύο σερί εκτός έδρας ήττες (1-0 από την Μπολόνια και 3-0 από την Τορίνο) και ήθελαν απόψε να μην... «τριτώσει το κακό». Προηγήθηκαν νωρίς με τον Κουπμάινερς, αλλά οι «Ρωμαίοι» ισοφάρισαν πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου με το πέναλτι του Ντιμπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης του ΠΑΟΚ ο Μάντζιος, πω πω ένας Ζουλ - "Έγκλημα" Λουτσέσκου με "Nτέλια" - Πόσο ακόμα… Βιεϊρίνια;

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags