Facebook Pixel Χοσέ Παλομίνο: Τα πάνω-κάτω για Παλομίνο από Ιταλία - Νέα δεδομένα στην υπόθεση - Δεν "παίζει" μόνος ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 16:19:00

Τα πάνω-κάτω για Παλομίνο από Ιταλία - Νέα δεδομένα στην υπόθεση - Δεν "παίζει" μόνος ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω για Παλομίνο από Ιταλία - Νέα δεδομένα στην υπόθεση - Δεν "παίζει" μόνος ο Ολυμπιακός

Ο Αργεντινός στόπερ ενδιαφέρει "ζεστά" τους Ερυθρόλευκους, που όμως φαίνεται ότι δεν "παίζουν" μόνοι τους για την περίπτωσή του.

Το όνομα του Χοσέ Παλομίνο "παίζει" αρκετά δυνατά τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της άμυνάς του, έχοντας ξεχωρίσει τον 34χρονο στόπερ της Αταλάντα.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Πειραιώτες είχαν προχωρήσει τις συζητήσεις με την ομάδα του Μπέργκαμο για τον Παλομίνο, εντούτοις ένα νέο δημοσίευμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα του Ρούντι Γκαλέτι, έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι για τον Παλομίνο ενδιαφέρεται έντονα και η Σαλερνιτάνα και μάλιστα σημείωσε ότι ο σύλλογος από το Σαλέρνο βρίσκεται σε επαφές με την διοίκηση της Αταλάντα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μοντέστο... φέρνει κορυφαίο χαφ στον Ολυμπιακό - Απλήρωτος ο Νιάνγκ, σενάριο για μεγάλη ελληνική ομάδα!