Facebook Pixel Χρήστος Μανδάς: Τεράστια αποθέωση για Μανδά - "Τα δίνει όλα καθημερινά, θα φτάσει στην κορυφή αν είναι συγκεντρωμένος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 16:52:00

Τεράστια αποθέωση για Μανδά - "Τα δίνει όλα καθημερινά, θα φτάσει στην κορυφή αν είναι συγκεντρωμένος"

Sportdog Team
Τεράστια αποθέωση για Μανδά - "Τα δίνει όλα καθημερινά, θα φτάσει στην κορυφή αν είναι συγκεντρωμένος"

Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Λάτσιο κόντρα στη Ρόμα και ο ατζέντης του, τον αποθέωσε αναφέροντας τον τρόπο που δουλεύει στην Ιταλία.

Ζήσης Βρύζας: Ονειρικό ντεμπούτο έκανε ο Χρήστος Μανδάς, μιας και ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα, με τον ίδιο να κρατάει δύο φορές τη νίκη της ομάδας του, αποκρούοντας σουτ των Μπελότι και Πελεγκρίνι στο φινάλε του ντέρμπι.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Χρήστο να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάθε μέρα τα δίνει όλα. Το ντέρμπι ήταν μια ανταμοιβή για όσα έχει κάνει από τότε που ήρθε στην ομάδα. Η ομάδα τον προστατεύει καλά και εκείνος απάντησε με καλές επεμβάσεις.

Διαθέτει την κατάλληλη νοοτροπία και τις δυνατότητες για να τα πάει καλά στην Ιταλία. Το επίπεδο της Serie A είναι πολύ υψηλό, αλλά διαθέτει ποιότητα και ότι χρειάζεται γιανα καθιερωθεί. Δέχθηκε αμέσως την πρόταση της Λάτσιο και ανυπομονούσε να έρθει στη Serie A. Ενδιαφέρονταν και άλλες ομάδες από το εξωτερικό, αλλά είχε μόνο την Λάτσιο στο μυαλό.

Διαθέτει προσωπικότητα και είναι ήρεμος. Υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνει. Εάν ο Χρήστος παραμείνει συγκεντρωμένος θα φτάσει στην κορυφή.Ξεκίνησε από τον Ατρόμητο παίζοντας στις μικρές εθνικές ομάδες. Αποφασίσαμε να πάει στην Κρήτη όπου εξελίχθηκε πολύ μέχρι πέρυσι όπου έκανε απίστευτο πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα τον ψήφισαν ως τον κορυφαίο τερματοφύλακς της Super League στην περυσινή σεζόν», είπε ο μάντζερ του Χρήστου Μανδά, Ζήσης Βρύζας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Marca: Τεράστια πρόταση Παναθηναϊκού σε Χεζόνια και Ταβάρες - Δεν δίνει τόσα χρήματα η Ρεάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags