Facebook Pixel Μόντσα - Ίντερ: Διέλυσε τη Μόντσα με "5άρα" και φοβερούς Τσαλχάνογλου-Μαρτίνες η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-13 23:57:00

Διέλυσε τη Μόντσα με "5άρα" και φοβερούς Τσαλχάνογλου-Μαρτίνες η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διέλυσε τη Μόντσα με "5άρα" και φοβερούς Τσαλχάνογλου-Μαρτίνες η Ίντερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολο βράδυ στην έδρα της Μόντσα για τους Νερατζούρι.

Ένα δίλεπτο στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να θέσει η Ίντερ τις βάσεις της νίκης στο «U-Power Stadium» της Μόντσα, απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα.

Οι «Νερατζούρι» νίκησαν με 5-1 και αύξησαν τη διαφορά που τους χωρίζει από τη δεύτερη Γιουβέντους στους 5 βαθμούς ύστερα από 20 αγωνιστικές, αλλά η ομάδα του Τορίνο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς υποδέχεται αύριο τη Σασουόλο.

Στο 11ο λεπτό η Ίντερ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκαλιαρντίνι από κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Τσαλχάνογλου το μετέτρεψε σε γκολ στο 12΄, ανοίγοντας το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντιμάρκο βρήκε σε θέση βολής τον Αργεντινό στράικερ και ο Μαρτίνες νίκησε τον Σορεντίνο για το 0-2. 

Ο προπονητής της Μόντσα, Ραφαέλε Παλαντίνο, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 60΄ κι ένα λεπτό αργότερα ο Τσαλχάνογλου τελείωσε το παιχνίδι μετά από ασίστ του Τουράμ, ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση της Ίντερ. 

Η Μόντσα μείωσε με πέναλτι του Πεσίνα στο 69΄, που έκανε Νταρμιάν επί του Μότα, αλλά επίσης από την άσπρη βούλα ο Μαρτίνες έγραψε το 1-4 στο 84΄ (μαρκάρισμα του Άκπα στον Φρατέζι), για να δώσει θριαμβευτική διάσταση στη νίκη ο Τουράμ στο 88΄ σημειώνοντας και πέμπτο γκολ.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, μπαίνοντας αλλαγή στο 46΄ στη θέση του Τσιούρια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags