Facebook Pixel Ζοσέ Μουρίνιο: Έσκασε μόλις: Απρόσμενη είδηση για Μουρίνιο "αντηχεί" σε όλη την Ευρώπη! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 10:45:00

Έσκασε μόλις: Απρόσμενη είδηση για Μουρίνιο "αντηχεί" σε όλη την Ευρώπη! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε μόλις: Απρόσμενη είδηση για Μουρίνιο "αντηχεί" σε όλη την Ευρώπη! (ΦΩΤΟ)

Μια εξέλιξη που "έσκασε" σαν... κεραυνός εν αιθρία!

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί από το πρωί της Τρίτης (16/1) ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον "Special One" να πληρώνει την κάκιστη φετινή πορεία των "τζαλορόσι" μέχρι στιγμής και ειδικά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λάτσιο, αλλά και την ήττα από τη Μίλαν για το πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της Ρόμα συναντήθηκαν την Δευτέρα (15/1) με τον Πορτογάλο προπονητή και εκεί αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τους Ρωμαίους να ενημερώνουν για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών με ένα tweet.

"Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο και οι τεχνικοί του συνεργάτες θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο με άμεση ισχύ. Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με τις νέες τεχνικές οδηγίες της πρώτης ομάδας θα κοινοποιηθούν σύντομα", αναφέρουν οι "τζαλορόσι".

Ενώ λίγη ώρα αργότερα με νέα ανάρτηση με τον ίδιο να πανηγυρίζει με το Conference League τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στην ομάδα: Χαρακτηριστικά το tweet ανέφερε: "Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοζέ".

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του, ακούγεται πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες το όνομα ενός θρύλου της ιταλικής ομάδας, του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags