Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφικός "οργασμός" στον ΠΑΟ - Φέρνει και γκολκίπερ, μετά τον Μπακασέτα - Αυτόν "κλείνει" για αντί-Μπρινιόλι! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 11:24:00

Μεταγραφικός "οργασμός" στον ΠΑΟ - Φέρνει και γκολκίπερ, μετά τον Μπακασέτα - Αυτόν "κλείνει" για αντί-Μπρινιόλι! (Vids)

Sportdog Team
Μεταγραφικός "οργασμός" στον ΠΑΟ -  Φέρνει και γκολκίπερ, μετά τον Μπακασέτα - Αυτόν "κλείνει" για αντί-Μπρινιόλι! (Vids)

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία των Πράσινων με γνωστό διεθνή τερματοφύλακα, με καριέρα στη Serie A.

Σε μεταγραφικό... οργασμό βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς μετά την σπουδαία συμφωνία με τον Τάσο Μπακασέτα, ετοιμάζονται να "κλείσουν" και γνωστό τερματοφύλακα ως αντί-Μπρινιόλι!

Ο λόγος για τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος αποτελεί τον "εκλεκτό" του Φατίχ Τερίμ για την θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά στο να δώσουν τα χέρια με τον διεθνή Πολωνό γκολκίπερ.

 

Ο 26χρονος θηριώδης (1.91μ.) τερματοφύλακας ανήκει στην Σπέτσια από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα έναντι του ποσού των 1,95 εκατομμυρίων ευρώ και πρόκειται για πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή με καριέρα 7,5 χρόνια στη Serie A, έχοντας παίξει και στην Έμπολι, πρώην ομάδα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Τη φετινή σεζόν στη Serie B με την Σπέτσια ξεκίνησε ως βασικός και είχε 14 εμφανίσεις, αλλά στα τελευταία έξι παιχνίδια έχασε τη θέση του, εξαιτίας της πρόθεσής του να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και να αποχωρήσει.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πολωνική Γιαγκελόνια, ενώ στον Παναθηναϊκό αναμένεται να έρθει ως το Νο1 κάτω από τα δοκάρια, σχηματίζοντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο παρέα με τον Γιούρι Λοντίγκιν.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο Μπακασέτα σε ΠΑΟ - Τον έπεισαν τα τηλέφωνα Τερίμ, 1.5 εκατ. μικρότερη πρόταση η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags