Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός θέλει στόπερ της Φιορεντίνα - Διεθνής Κολομβιανός, με πλούσια εμπειρία από Premier League! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 18:28:00

Ο Ολυμπιακός θέλει στόπερ της Φιορεντίνα - Διεθνής Κολομβιανός, με πλούσια εμπειρία από Premier League! (Vid)

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός θέλει στόπερ της Φιορεντίνα - Διεθνής Κολομβιανός, με πλούσια εμπειρία από Premier League! (Vid)

Οι Πειραιώτες εξετάζουν την απόκτηση του πολύπειρου στόπερ από την Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μεταγραφικό... οργασμό και τα ονόματα με τα οποία συνδέεται, αυξάνονται και πληθύνονται. Το τελευταίο που έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ερυθρόλευκων για την ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας είναι ο 29χρονος στόπερ της ιταλικής Φιορεντίνα, Γέρι Μίνα!

Αυτό αποκάλυψε το Tuttomercato και έριξε στο τραπέζι τον Κολομβιανό πολύπειρο άσο. Ο Γέρι Μίνα πήρε μεταγραφή για τους «βιόλα» τον περασμένο Αύγουστο, αφού είχε αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Αγγλία και την Premier League με τη φανέλα της Έβερτον.

Ο Μίνα είχε μείνει ελεύθερος από τα ''ζαχαρωτά'', ολοκληρώνοντας την ποιοτικότατη παρουσία με 99 συμμετοχές και 9 τέρματα. Η Φιορεντίνα προχώρησε στην απόκτησή του, θέλοντας να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στη θέση των στόπερ αλλά τώρα όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και Ολυμπιακός για Μαξίμοβιτς - Αλλάζει την ομάδα ο Καρβαλιάλ - Μείον στον ΠΑΟΚ η καθυστέρηση Σαββίδη!

Δείτε στιγμιότυπα του παίκτη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags