Facebook Pixel Ο Μανωλάς κοντά στην επιστροφή του στη Serie A - Η πρόταση που έχει στα χέ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 19:27:00

Ο Μανωλάς κοντά στην επιστροφή του στη Serie A - Η πρόταση που έχει στα χέρια του!

Sportdog Team
Ο Μανωλάς κοντά στην επιστροφή του στη Serie A - Η πρόταση που έχει στα χέρια του!

Ο Έλληνας στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Βερόνα δίνει τη μεγάλη για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια της Serie A, και ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα όνομα που παίζει για το κέντρο της άμυνάς της, με την ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" να τονίζει πως υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία με τον Έλληνα άσο. Το συμβόλαιο που του προτείνεται είναι 400.00 ευρώ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Πλησιάζει η επιστροφή στην Ιταλία του έμπειρου στόπερ, Κώστα Μανωλά (32 ετών). Ο πρώην της Ρόμα διαπραγματεύεται με την Ελλάς Βερόνα, έτοιμη να ξαναφέρει στην Serie A τον Έλληνα που στη χώρα μας έχει ήδη φορέσει τη φανέλα των Ρόμα και Νάπολι.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση στις διαπραγματεύσεις, με την Βερόνα να προσφέρει στον 32χρονο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν πλησιάσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό τόσο η Σασουόλο όσο και η Σαλερνιτάνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνός" στον Ολυμπιακό: Έστειλε στη β’ ομάδα 11αδάτο παίκτη, τον κάλεσε σε απολογία - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags