Facebook Pixel Με δύσκολη αποστολή επιστρέφει στο Campionato ο Κώστας Μανωλάς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 15:37:00

Με δύσκολη αποστολή επιστρέφει στο Campionato ο Κώστας Μανωλάς

Sportdog Team
Με δύσκολη αποστολή επιστρέφει στο Campionato ο Κώστας Μανωλάς

Ο 32χρονος Έλληνας αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από την Σαριάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψε μέχρι τις 30 Ιουνίου με τη Σαλερνιτάνα του Φιλίππο Ιντσάγκι. .

Για τον πεπειραμένο αμυντικό πρόκειται για επιστροφή στην Ιταλία, τρία χρόνια μετά το αντίο του στη Νάπολι (και την «αόρατη» παρένθεση με τον Ολυμπιακό), όπου είχε μεταγραφεί ύστερα από την πολύ περισσότερο πετυχημένη, 5ετή θητεία του στη Ρόμα.

Δεν θα έχει όμως εύκολη αποστολή, γιατί η Σαλερνιτάνα είναι αυτή τη στιγμή ουραγός και βασική υποψήφια για υποβιβασμό μαζί με τη Βερόνα, αλλά και την Έμπολι την οποία φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Μανωλάς, που έχει να προπονηθεί από τα τέλη Χριστουγέννων και που λογικό είναι να δει το παιχνίδι από τις εξέδρες του «Αρέκι», μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 500.000 ευρώ, συν άλλες 200.000 στην περίπτωση σωτηρίας μίας ομάδας που, πάλι ως ουραγός κατάφερε πριν δύο χρόνια (τότε με προπονητή τον Νικόλα, που σήμερα βρίσκεται στον πάγκο της Έμπολι), να παραμείνει με θαυματουργό τρόπο στην κατηγορία.

   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags