Στιγμές ευτυχίας ζει ο Χρήστος Μανδάς μετά και την παρουσία του ως βασικός στη νίκη της Λάτσιο με 2-0 επί της Έμπολι.
Ο 22χρονος τερματοφύλακας, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επικράτηση των «λατσιάλι», ενώ χαρακτήρισε δάσκαλο τον Προβεντέλ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτό είναι πιο σημαντικό από το να είμαι μεταξύ των κορυφαίων στο γήπεδο.
Είμαι ευτυχισμένος αν παίζω, αλλά είμαι επίσης ικανοποιημένος που δουλεύω κάθε ημέρα μαζί με τον Προβεντέλ στις προπονήσεις. Είμαι πολύ τυχερός που τον έχω δίπλα μου, είναι σαν δάσκαλος για μένα», είπε σχετικά ο Μανδάς.
Ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον ιταλικό σύλλογο, συγκεκριμένα για το αν θέλει να συνεχίσει ως αναπληρωματικός ή προτιμά να μετεγγραφεί σε κάποια άλλη ομάδα, για να σχολιάσει: «Δεν είναι επιλογή μου, εγώ είμαι χαρούμενος στη Λάτσιο, όλοι δείχνουν να με εμπιστεύονται.
Είναι απόφαση της ομάδας, στο τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσουμε. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
