Η Αλίσα Λέμαν είναι η πιο σέξι παίκτρια ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους, όπως και ο σύντροφος της Ντάγκλας Λουίς.

Μπορεί η αθλήτρια από την Ελβετία να είναι 11 φορές πιο δημοφιλής από τον Βραζιλιάνο, αλλά έχουν διαφορετικούς μισθούς και παραπονιέται για αυτό.

Instagram (alishalehmann7)

"Όλοι θα ήθελαν να έχουν τον ίδιο μισθό. Συχνά μιλάω με τον Ντάγκλας στο σπίτι για αυτό και του λέω ότι δεν είναι δίκαιο. Κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλά πληρώνεσαι εκατό φορές περισσότερο από εμένα", εξηγεί σε συνέντευξή της στην «La Gazzetta dello Sport» .

Η Αλίσα Λέμαν έχει περισσότερους από 17 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 10 στο TikTok, ενώ ο Λουίζ με 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram κερδίζει 8,5 εκατ. ευρώ .

Instagram (alishalehmann7)

Σχετικά με τον τρόπο ζωής της, η Alisha Lehmann εξήγησε ότι «δεν ζω σαν σταρ, αλλά όπως όλοι οι άλλοι. Όταν σε βλέπουν οι άνθρωποι στα κοινωνικά δίκτυα νομίζουν ότι ζεις μια διαφορετική ζωή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ζω μια κανονική ζωή. Πηγαίνω σπίτι, μαγειρεύω, κάνω τα ίδια πράγματα όπως όλοι".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisha Lehmann (@alishalehmann7)