Serie A: Πρέπει να γυρίσει κανείς πολλά χρόνια πίσω για να βρει τη βαθμολογία της Serie A με τη μορφή που έχει αυτή την στιγμή, ήτοι με την Τορίνο να απολαμβάνει τη «μοναξιά» της κορυφής! Η εντυπωσιακή, ωστόσο, εφετινή «γκρανάτα» δείχνει πως δεν... φοβάται κανέναν και με μία εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 3-2 στην έδρα της Βερόνα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και πάτησε στο «ρετιρέ» με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το γκολ του Σανάμπρια στο 10' έβαλε μπροστά στο σκορ την Τορίνο και παρά την άμεση ισοφάριση απ' τον Κύπριο Γρηγόρη Κάστανο (12'), οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα. Στο 21' απέκτησαν αριθητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Νταβίντοβιτς, όμως ο Σανάμπρια δεν ευστόχησε στο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 34' ο Ζαπάτα έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Πάολο Βανόλι, ενώ στο 79' ο Άνταμς «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό τη νίκη της Τορίνο. Το γκολ του Μοσκέρα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, απλώς διαμόρφωσε το τελικό 2-3, με την «γκρανάτα» να παίρνει ένα πολύ μεγάλο διπλό.

Νωρίτερα η Έμπολι συνέχισε την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία της στην εφετινή Serie A, καθώς νίκησε εκτός έδρας και την Κάλιαρι με 2-0 στη Σαρδηνία στο εναρκτήριο ματς της 5ης αγωνιστικής και με 9 βαθμούς (2 νίκες, 3 ισοπαλίες), έπιασε τη Νάπολι στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Στο «Unipol Domus» οι φιλοξενούμενοι ήταν τρομερά αποτελεσματικοί και «κυνικοί», χτυπώντας την ομάδα της Σαρδηνίας με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 33' ο Κολόμπο από ασίστ του Αντζορίν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα, ενώ στο 49' ο Εσπόζιτο «κλείδωσε» τη νίκη της Έμπολι.