Ο Άλβαρο Μοράτα ανακοίνωσε στα κοινωνικά του δίκτυα ότι θα πρέπει να μετακομίσει, αφού ο πολιτικός παραβίασε την ιδιωτικότητα του σπιτιού του.

Ο Ισπανός φορ της Μίλαν εξερράγη σήμερα το πρωί στο Instagram αφού ο δήμαρχος της Κορμπέτα (ένας δήμος στη βόρεια Ιταλία, περίπου 30 χιλιόμετρα από το Μιλάνο, όπου ο επιθετικός επρόκειτο να εγκατασταθεί διακριτικά) τον υποδέχτηκε με μεγάλη φανφάρα στα κοινωνικά δίκτυα, αποκαλύπτοντας έτσι πού θα μένει ο ποδοσφαιριστής.

«Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ για την παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής. Ευτυχώς, δεν έχω καμία πολύτιμη περιουσία, ο μόνος θησαυρός είναι τα παιδιά μου, των οποίων η ασφάλεια έχει διαταραχθεί από εσάς», γράφει ο Μοράτα στα stories του Instagram αναφερόμενος στον Μάρκο Μπαγιαρίνι και συνέχισε: «Νόμιζα ότι ο δήμος της Κορμπέτα θα μπορούσε να μου εγγυηθεί κάποια ιδιωτικότητα, αλλά, αντ' αυτού, αναγκάζομαι να μετακομίσω αμέσως σπίτι λόγω της αδυναμίας τους να χρησιμοποιήσουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προστατεύσουν τους πολίτες τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Ballarini (@marcoballarinisindaco)