Ο Αντρέα Μπερέτα, αρχηγός των ultras της Ίντερ που σκότωσαν τον συμπατριώτη του, Αντόνιο Μπελόκο με 20 τραύματα από μαχαίρι, ομολογεί τα σχέδια της μαφίας που κατέληξαν σε δολοφονία

Ο υπερηγέτης της Ίντερ βρίσκεται στη φυλακή που κατηγορείται για τη δολοφονία του συμπατριώτη του, έχει δηλώσει ενώπιον της εισαγγελίας τα σχέδια που έπρεπε να τον δολοφονήσουν .

Ο Αντόνιο Μπελόκο, ο οποίος πυροβόλησε την Μπερέτα μέσα σε ένα αυτοκίνητο μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ήταν ένας από τους αρχηγούς και κληρονόμους της τρομερής εγκληματικής οργάνωσης Ndrangheta στο Ροζάρνο (Ρέτζιο Καλαβρία).

Σύμφωνα με τον Μπερέτα, ο σύντροφός του και φίλος του Μπελόκο παραπονέθηκε ότι έλαβε «ψίχουλα» από παράνομες επιχειρήσεις όπως ναρκωτικά ή υποτιθέμενη προστασία στις οποίες συμμετείχαν οι οπαδοί της Ίντερ, εκ των οποίων οι 19 συνελήφθησαν σε πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση .

Μετά τις διαφωνίες για παράνομες επιχειρήσεις, ισχυρίζεται ότι είχε «ένα δολοφονικό σχέδιο να με σκοτώσει» στο σπίτι του.

Το υποτιθέμενο σχέδιο ήταν να δελεάσουν την Μπερέτα σε μια παγίδα και, αφού τον ζαλίσουν με ένα υπνωτικό χάπι, να τον πυροβολήσουν και τελικά να θάψουν το σώμα του.

«Η συμμορία του Αντόνιο Μπελόκο ήθελε να με ναρκώσει, να με πυροβολήσει και να θάψει το σώμα μου αφού με εκτελέσει», δήλωσε.