Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκηνές ζούγκλας στην Κοζάνη! Επίθεση σε Ατματσίδη – Χτύπησαν παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 17:01:00

Σκηνές ζούγκλας στην Κοζάνη για ΑΕΚ Β’! Επίθεση σε Ατματσίδη – Χτύπησαν ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σκηνές ζούγκλας στην Κοζάνη για ΑΕΚ Β’! Επίθεση σε Ατματσίδη – Χτύπησαν ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια μετά τη λήξη της αναμέτρησης! Φωτογραφία ντοκουμέντο με παίκτη της Ένωσης να έχει σχιζμένη φανέλα.

Νικήτρια έφυγε η ΑΕΚ Β’ από την Κοζάνη για την 23η αγωνιστική της Super League 2. Η Ένωση επικράτησε 1-0 στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Ο αγώνας κρίθηκε από ένα εκπληκτικό γκολ του Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος στο 18ο λεπτό εξαπέλυσε έξω από την περιοχή ένα εκπληκτικό που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας, αφού πρώτα χτύπησε στο εσωτερικό του αριστερού «Γ».

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΚ, η οποία ισοβαθμεί στην 5η θέση με Ηρακλή και ΠΑΟΚ Β.

Ωστόσο η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από τη συμπεριφορά των γηπεδούχων. Όπως καταγγέλλει η ΑΕΚ, μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή της ΑΕΚ Β δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων που ιδιαίτερα στόχευσαν στον Ηλία Ατματσίδη και στον προπονητή Νίκο Κούστα.

Η Ένωση έκανε λόγο για συνθήκες ζούγκλας και τραμπουκισμούς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έφτασαν με δυσκολία στα αποδυτήρια, όπου και όπου εκεί η κατάσταση άργησε να εκτονωθεί. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα του ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» Αποστόλη Χριστόπουλου με σκισμένη τη φανέλα και με αίματα στη μύτη μετά από γροθιά που δέχτηκε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ηλίας Ατματσίδης, ο οποίος κατάγεται από τον συγκεκριμένο Νομό βρέθηκε στο στόχαστρο της επίθεσης. Κοζανίτικα ΜΜΕ υποστηρίζουν, ότι υπήρξε παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς γηπεδούχων. Οι οπαδοί, όπως ακούγεται στο παραπάνω βίντεο που αλιεύσαμε από το Kozan.gr, τα έριξαν στον Κοζανίτη παράγοντα της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags