Facebook Pixel Βράζει ο κόσμος του Ιωνικού με τον Βεργέτη
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-04 13:36:00

Βράζει ο κόσμος του Ιωνικού με τον Βεργέτη

Sportdog Team
Βράζει ο κόσμος του Ιωνικού με τον Βεργέτη

Μπορεί να βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά στα ποδοσφαιρικά στέκια της Νίκαιας, ακόμα συζητούν για όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Ελ Πάσο, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Βεργέτη από το σύνδεσμο της Αρκαδίας.

Σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, άξιζαν τους 3 βαθμούς, που θα τους έφερναν σε απόσταση «βολής» από την κορυφή, η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο, και στην ουσία διαμόρφωσε το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά, σε μία σεζόν κατά την οποία η διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας, έχει εκδώσει κατ’ επανάληψη συγχαρητήριες ανακοινώσεις για τη διαιτησία, ακόμα και σε παιχνίδια όπου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και χάθηκαν σπουδαίοι και κρίσιμοι βαθμοί.

Ωστόσο, οι φάσεις με την απευθείας κόκκινη στο 8ο λεπτό που δεν πήραν οι γηπεδούχοι, το πέναλτι που δε δόθηκε στον Ιωνικό στο 12′ και το -τουλάχιστον αμφισβητούμενο – γκολ της ισοφάρισης του Λουκίνα, δίνουν το δικαίωμα στη διοίκηση, την ομάδα, και κυρίως στον κόσμο του Ιωνικού, να θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Ειδικά για την φάση της ισοφάρισης, είναι ελεγχόμενη τόσο η θέση του σκόρερ, αλλά και η  προσπάθειά του Ντεμέτριους, που ανέτρεψε τον Λινάρδο. Και όμως, ο ρέφερι Βεργέτης δεν έδειξε να συγκινείται.

Ο κόσμος στη Νίκαια κυριολεκτικά «βράζει» και θεωρεί ότι η ομάδα του δεν αντιμετωπίστηκε με τον τρόπο που έπρεπε, σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, και ενώ η άνοδος βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού».

Ωστόσο, η διοίκηση του Ιωνικού, και συγκεκριμένα η οικογένεια Τσιριγώτη εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ θεωρώντας ότι τα διαιτητικά λάθη θα μειωθούν όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, και ότι από εδώ και πέρα, όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags