Ηρακλής: Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (22/7) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετήσει όλες τις συμφωνίες ώστε να περάσει στα χέρια του η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Μικρασιάτης επιχειρηματίας κατά της διάρκειας της ημέρας είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Στράτο Ευγενίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ώστε να ολοκληρωθεί η προσυμφωνία που είχαν κάνει. Ποια ήταν αυτή; Να δοθούν 600 χιλιάδες ευρώ στον Ευγενίου και να περάσει στα χέρια του Μονεμβασιώτη η ΠΑΕ.

Ομως, ενώ όλα ήταν συμφωνημένα ξαφνικά ο Στράτος Ευγενίου άλλαξε τις απαιτήσεις του και η συμφωνία πάει να χαλάσει. Ο νυν μεγαλομέτοχος απαίτησε να του δοθούν 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής είναι κοντά στις 400-500 χιλιάδες ευρώ και είπε στον Μονεμβασιώτη ότι θα τα πληρώσει ο ίδιος σε …δόσεις.

Εν συνεχεία η πλευρά του Μονεμβασιώτη ανέφερε ότι θέλει να πληρωθούν άμεσα τα χρέη των 400-500 χιλιάδων ευρώ προς τρίτους, να δώσει 200 χιλιάδες ευρώ στον Ευγενίου και να υπογράψουν, όμως δεν υπήρξε συμφωνία και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η συνάντηση και όλα είναι στον αέρα αυτή την στιγμή. Αξίζει να τονιστεί ότι συμφωνία ήταν να δοθούν 600 χιλιάδες ευρώ στον Ευγενίου, χωρίς όμως να υπάρχουν χρέη προς τρίτους και το ΑΦΜ της ΠΑΕ να είναι καθαρό από χρέη.

Με παρέμβαση πάντως του Γυμναστικού οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου το απόγευμα για να προσπαθήσουν να λειάνουν τις διαφορές που προέκυψαν.

Πηγή: metrosport.gr