Αν και στο ΑΕL FC Arena δεν έπεφτε… καρφίτσα το Σάββατο (29/3), η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League, μένοντας στο 1-1 με τον Ηρακλή.
Διαβάστε επίσης...
Οι «βυσσινί» ήθελαν τη νίκη στο ματς της 6ης «στροφής» των play off της Super League 2 για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές στο Βόρειο (1ο) όμιλο, αλλά θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη για τα πανηγύρια, με τον Βαφέα να ανοίγει το σκορ στο 11’ και τον Τσιριγώτη να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 64’.
Η ΑΕΛ με 33 βαθμούς διατήρησε το +6 από τους «κυανόλευκους», ενώ στο 1-1 έληξε και το αδιάφορο βαθμολογικά ματς του Μακεδονικού με τον Καμπανιακό.
Για τα play out Καβάλα και Νίκη Βόλου μάλλον βολεύθηκαν με το 0-0, ενώ κάποιες ελπίδες για την παραμονή διατήρησε ο Διαγόρας με το 0-1 επί του ήδη υποβιβασμένου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Tα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των play off/play out
Βόρειος (1ος) όμιλος
Play Off
ΑΕΛ - Hρακλής 1-1 (11’ Bαφέας - 64’ Tσιριγώτης)
Μακεδονικός - Καμπανιακός 1-1 (66’ Κουιρουκίδης - 64’ Γαρύφαλλος)
Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ 33
2. Ηρακλής 27
3. ΠΑΣ Γιάννινα 21
4. Μακεδονικός 18
5. Kαμπανιακός 17
Play Out
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Διαγόρας 0-1 (52’ Παρασκευάς)
Kαβάλα - Νίκη Βόλου 0-0
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β'
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νίκη Βόλου 17
2. Καβάλα 17
3. ΠΑΟΚ Β' 16
4. Διαγόρας 14
5. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 5