ΠΑΟΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αφορούν την παρουσία του Κώστα Λαγωνίση στην Κύπρο για την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς εκτός από τα ονόματα των Λοΐζου-Τζιωνή της Ομόνοιας στο κάδρο μπαίνει ο Όνι Βαλακάρι της Πάφου και ο Μάριους Στεπίνσκι του Άρη Λεμεσού.

Σύμφωνα με όσα έρχονται από την Μεγαλόνησο οι σκάουτερ των Ασπρόμαυρων εκτός από τον αγώνα της Ομόνοιας με τον Εθνικό Άχνας, παρακολούθησε και τις αναμετρήσεις Aνόρθωση-Πάφος και Άρης Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον Όνι Βαλακάρι και τον Μάριους Στεπίνσκι.

Αρχικά ο Φινλανδός μέρος έχει κάνει... πάταγο στην Κύπρο, εδώ και μια διετία που βρίσκεται στην Πάφο, έχοντας σε 53 συμμετοχές, 24 γκολ και 10 ασίστ, μετρώντας και 10 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Παράλληλα ένας ακόμα παίκτης που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι και ο 26χρονος Πολωνός επιθετικός Μάριους Στεπίνσκι, που αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού από την Ελλάς Βερόνα, έχοντας σε 10 συμμετοχές 5 γκολ και είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.