Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατυχία για την ΑΕΚ - Χαλάει… σίγουρη μεταγραφή λόγω τραυματισμού - Αυτόν θέλει ο Γιαννίκης
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-15 22:08:00

Ατυχία για την ΑΕΚ - Χαλάει… σίγουρη μεταγραφή λόγω τραυματισμού - Αυτόν θέλει ο Γιαννίκης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ατυχία για την ΑΕΚ - Χαλάει… σίγουρη μεταγραφή λόγω τραυματισμού - Αυτόν θέλει ο Γιαννίκης

Ποιος χάνει την ευκαιρία του για τον Γενάρη και ποιον περιμένει ο κόουτς. Στην Ένωση συνεχίζουν να ψάχνουν στην αγορά για τη μεταγραφή που θέλει ο προπονητής και άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις. Ποιος βγαίνει από την ατζέντα λόγω προβλήματος;

Ο τραυματισμός του Αϊάς Άοσμαν είναι ένα σοβαρό αγωνιστικό ζήτημα που καλείται να επιλύσει ο Ιωνικός, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός εκ των κορυφαίων παικτών του για περισσότερο από ένα μήνα. Ωστόσο, η ατυχία του παίκτη ενδέχεται να επηρεάσει και την πολύ πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η Ένωση δεδομένα ενδιαφέρεται για τον μέσο από τη Συρία, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, στην πρώτη του σεζόν στα ελληνικά γήπεδα. Ήδη οι Κιτρινόμαυροι έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Άοσμαν. Άλλωστε, η ενίσχυση στη θέση του κεντρικού μέσου είναι στις προτεραιότητες της ομάδας.

Ωστόσο, η ατυχής εξέλιξη με τον τραυματισμό του άσου του Ιωνικού ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Με δεδομένο ότι ο Σύριος θα απουσιάσει για πάνω από έναν μήνα, ακούγεται πως στην ΑΕΚ μπορεί να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν εστιάσει ούτως ή άλλως την έρευνά τους για την ανεύρεση κεντρικού μέσου στο εξωτερικό. Όντας παίκτης από την ελληνική αγορά, ο Άοσμαν αποτελεί ουσιαστικά την εξαίρεση και όχι τον κανόνα στο scouting της Ένωσης. Από τη στιγμή που εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού, ίσως η μεταγραφή του πάρει... παράταση για το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασικοί στον ΠΑΟ Μπακάκης και Γέβτιτς - Ανώτερο επίπεδο ο Βαγιαννίδης - Πέντε Πράσινοι με... μέσον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags