Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ποιες μεταγραφές; - Προτεραιότητα η πώληση στον ΠΑΟΚ - Αυτός είναι στην πόρτα της εξόδου
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-14 20:34:00

Ποιες μεταγραφές; - Προτεραιότητα η πώληση στον ΠΑΟΚ - Αυτός είναι στην πόρτα της εξόδου

Sportdog Team
Ποιες μεταγραφές; - Προτεραιότητα η πώληση στον ΠΑΟΚ - Αυτός είναι στην πόρτα της εξόδου

Μπορεί οι πάντες να περιμένουν από τον Δικέφαλο του Βορρά να ενισχυθεί ώστε να δείξει άλλο πρόσωπο από τη νέα σεζόν όμως οι συζητήσεις εντός της ομάδας που γίνονται είναι για... πωλήσεις.

ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στον Δικέφαλο του Βορρά, μιας και οι ήττες από Άρη και Ιωνικό, μαζί με την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας κάνουν τις μεταγραφές να είναι επιτακτικές αν ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει διαφορετική συνέχεια μετά τον Ιανουάριο και να υπάρξει αλλαγή στο κλίμα, κάτι για το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης είναι σύμφωνος.

Παρόλα αυτά όμως και παρά το γεγονός ότι είμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, οι μοναδικές συζητήσεις που έχουν γίνει είναι για αποχωρήσεις, με τον Άντσερσον Εσίτι να είναι με το... ενάμισι πόδι εκτός Τούμπας. Ο Νιγηριανός έχει πάρει ευκαιρίες από τον Λουτσέσκου και δεν κατάφερε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει το κάτι... παραπάνω, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε συζητήσεις με ομάδα του Βελγίου, που έχει καλό όνομα λόγω της παρουσίας του στη Γάνδη, ώστε να τον πουλήσει περίπου όσο τον είχε αγοράσει, δηλαδή 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει τον Εσίτι στο πλάνο του, κάτι που μαρτυρούν και οι 19 συμμετοχές του φέτος, ενώ παράλληλα ο Λουτσέσκου είναι θορυβημένος με τους πολλούς τραυματισμούς που υπάρχουν, όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιανουάριο και με την απόφαση που θα πάρει η διοίκηση για τον ποδοσφαιριστή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags