Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: "Σεισμός" με νέο σενάριο για Μανωλά - "Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό" - Έλληνας ο διάδοχος στη Νάπολι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-16 12:42:00

"Σεισμός" με νέο σενάριο για Μανωλά - "Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό" - Έλληνας ο διάδοχος στη Νάπολι!

Sportdog Team
"Σεισμός" με νέο σενάριο για Μανωλά - "Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό" - Έλληνας ο διάδοχος στη Νάπολι!

Νέο δημοσίευμα ταράζει ξανά τα νερά για την υπόθεση Ολυμπιακού-Μανωλά, καθώς αναφέρεται ότι ο Έλληνας στόπερ ήρθε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους Ερυθρόλευκους! Μάλιστα, γίνεται λόγος για Έλληνα αντικαταστάτη του στη Νάπολι, που και εκείνος έχει παρελθόν στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Ακόμα ένα δημοσίευμα για τον Κώστα Μανωλά είδε το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα της "Corriere dello Sport", το οποίο υποστηρίζει ότι ο Έλληνας στόπερ ταξίδεψε στην Ελλάδα όχι απλά για διακοπές, αλλά για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται δε πως ο παίκτης αναμένεται να μείνει στη χώρα μας και για τις ημέρες των Χριστουγέννων "και πιθανότατα η ναπολιτάνικη εμπειρία του μπορεί να ολοκληρωθεί με αυτόν τον τρόπο. Ο Μανωλάς πέταξε για την Ελλάδα για να μιλήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό για μία σειρά από όχι τόσο ευκαταφρόνητες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν", σημειώνει το ρεπορτάζ και προσθέτει ότι η Νάπολι μπορεί να εισπράξει 3-4 εκατ. ευρώ από την παραχώρησή του, αλλά το σημαντικότερο "θα εξοικονομήσει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ ετησίως ως το 2024 που είναι το συμβόλαιό του".

Μάλιστα, όπως αναφέρει το "napolicalcionews", ο αντικαταστάτης του Μανωλά στη Νάπολι θα είναι ένας πρώην ερυθρόλευκος, ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος αγωνίζεται στην Σπέτσια, στην οποία και πωλήθηκε έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό.

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είνα Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά», αναφέρει το δημοσίευμα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags