Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου Ρενέ της Φλαμένγκο, ο οποίος σύμφωνα με χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι είναι μία πληροφορία που ιντριγκάρει, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για αριστερό μπακ, αλλά και γιατί είναι περίπτωση για «κάλυψη» του Ρέαμπτσιουκ και όχι παίκτης που θα απαιτήσει άμεσα θέση βασικού, ενώ η φόρμουλα περί δανεισμού έξι μηνών και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι είναι κάτι που συνηθίζουν οι Πειραιώτες.

Συμπλήρωσε, όμως, υπάρχουν και δύο πράγματα που δεν ιντριγκάρουν για τον Ρενέ: πρώτον η ηλικία του (29 ετών), αφού ο Ολυμπιακός από τη Λατινική Αμερική ψάχνει πιο νέους παίκτες και δεύτερον, δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Τέλος, σημείωσε ότι περιμένουν στον Ολυμπιακό και την απόφαση της Νιγηρίας για τον Χένρι Ονιεκούρου, καθότι ήδη έχουν κληθεί οι Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Πιέρ Κούντε (όχι πάντως οι Αραμπί, Μπα και Μαντί Καμαρά) και ενδεχόμενη κλήση και του Νιγηριανού θα δημιούργησε ένα πρόβλημα στα εξτρέμ της ομάδας για τον Γενάρη, ακόμα και σε αριθμητικό επίπεδο.