Σάρα Κλάπσο: Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο η Βρετανίδα δημοσιογράφος, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ, ο Άρης να κινηθεί ώστε να αποκτήσει τον Σαντέ Σίλβα από την αγγλική ομάδα, μιλώντας στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο του Metropolis 95.5.

Ο Σαντέ Σίλβα έκανε ένα καλό παιχνίδι, ακόμη το μέλλον του είναι αβέβαιο. Δεν θα ξαφνιαζόμουν εάν μάθαινα πως δεν θα φύγει. Ηταν έκπληξη το γεγονός ότι έπαιξε κόντρα στην Μίντλεσμπρο και είχε και δοκάρι."

- Ο Στιβ Κούπερ είπε κάτι για τον Σαντέ Σίλβα στην συνέντευξη Τύπου;

Δεν είπε πολλά πράγματα για τον παίκτη στις δηλώσεις του. Αλλωστε αποφεύγει να μιλήσει αναλυτικά για κάθε παίκτη ξεχωριστά ο Κούπερ. Η Φόρεστ θα εξετάσει όλες τις περιπτώσεις, η Φόρεστ δεν έχει πολλούς μεσοεπιθετικούς στο ρόστερ της και ίσως χρειαστεί να παραμείνει ο παίκτης. Δεν έχω ακούσει εάν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον άλλο σύλλογο στην Αγγλία για τον παίκτη. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν έχει ακουστεί κάτι αυτή την στιγμή, μόνο για τον Άρη γνωρίζουμε. Δεν απορρίπτω όμως την προοπτική να έρθει ως ελεύθερος, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή. Το θεωρώ απίθανο να μπορέσει να μπει στο πλάνο του Στιβ Κούπερ, παρά το πολύ καλό 30λεπτο που έκανε στον αγώνα με την Μίντλεσμπρο”, είπε για το θέμα η Σάρα Κλάπσο.