Παναθηναϊκός: Μεγάλη κουβέντα γίνεται στο ρεπορτάζ των Πράσινων για τον Μαουρίσιο, που φαίνεται ότι έχει την πρόταση από την Αλ Αχλί, αλλά οι Πράσινοι έχουν ξεκάθαρους όρους γύρω από την περίπτωσή του. Όπως είχαν τους ίδιους όρους και το περασμένο καλοκαίρι.

Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί ο παίκτης να έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση (αν και οι πληροφορίες τού sportdog αναφέρουν ότι η Αλ Αχλί είναι πολύ χάλια φέτος) για να φύγει, αλλά το Τριφύλλι θέλει να πάρει χρήματα για να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Η εποχή που η ομάδα σχεδόν... χάριζε παίκτες της και τους παραχωρούσε με πολύ μικρά ποσά, λόγω οικονομικών ζητημάτων, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ναι μεν ο Μαουρίσιο είναι 34 ετών και το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του (χωρίς πρόθεση μάλιστα να ανανεωθεί) αλλά για να φύγει υπάρχει ένα πλαφόν χρημάτων που ζητάει ο Παναθηναϊκός. Θέλει μια ικανοποιητική πρόταση δηλαδή. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ομάδα.

Στην περίπτωση, πάντως, που θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Μαουρίσιο, οι Πράσινοι θα κινηθούν άμεσα για έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι τέτοιος παίκτης ο Νιάς, που είχε έρθει και τον περασμένο Γενάρη; Μάλλον όχι, αλλά σε πρώτη φάση αυτό είναι το όνομα που υπάρχει στο ρεπορτάζ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και δύο χαφ αν φύγει τελικά ο Βραζιλιάνος.

Μάλισtα, με αφορμή το θέμα τού Μαουρίσιο ήρθε ξανά στο προσκήνιο και το όνομα του Κουρμπέλη, καθώς έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος αποχής. παρόλα αυτά τα νέα από τη δική του περίπτωση, που θα μπορούσε άνετα να καλύψει το κενό του, παραμένουν θολά.

Ο Κουρμπέλης κάνει διαρκώς ατομικά προγράμματα, αλλά δεν μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα. Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι έχουν επιτρέψει να κάνει ο,τι θέλει ο παίκτης, ο,τι έχει ζητήσει, να πάει στους γιατρούς που θέλει εκείνος κ.λπ. Αλλά αποτέλεσμα ακόμα δεν υπάρχει.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και εντός τού Γενάρη να υπάρξουν εξελίξεις προς την περίπτωσή του. Καλές, κακές εξελίξεις, δεν γνωρίζει κανείς. Πάντως αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπομπίτσα" στον Παναθηναϊκό - Πρόταση σοκ 1,5 εκατ. ευρώ - Δεν το πίστευαν οι Πράσινοι!