Facebook Pixel Δημήτρης Σιόβας: Μια ανάσα από νέα ομάδα ο Σιόβας - Κλείνει με απίστευτο συμβόλαιο - Ποιοι ενδιαφέρονται
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-07 16:38:00

Μια ανάσα από νέα ομάδα ο Σιόβας - Κλείνει με απίστευτο συμβόλαιο - Ποιοι ενδιαφέρονται

Sportdog Team
Μια ανάσα από νέα ομάδα ο Σιόβας - Κλείνει με απίστευτο συμβόλαιο - Ποιοι ενδιαφέρονται

Ο Έλληνας αμυντικός που είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι έχει τέσσερις πολύ σοβαρές προτάσεις στα χέρια του και φαίνεται ότι πρόκειται να υπογράψει με ένα πολύ πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Δημήτρης Σιόβας: Ελεύθερος συνεχίζει να είναι ο Έλληνας αμυντικός, που φαίνεται ότι έχει δεχθεί κρούσεις από παντού και είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου έξι μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος στόπερ έχει προτάσεις από τέσσερις διαφορετικές χώρες, με τον ατζέντη του να έχει στα χέρια του και δύο επίσημες κρούσεις, με ομάδα από τα Σαουδική Αραβία να του προσφέρει ποσό πάνω από ένα εκατομμύριο, ενώ το ίδιο ισχύει και για σύλλογο από το Μεξικό που μάλιστα έχει κάνει επίσημη κρούση.

Πάντως ο Δημήτρης Σιόβας έρεται να επιθυμεί την επιστροφή στην Ιβηρική Χερσόνησο, έχοντας ως βασική επιλογή την La Liga όπου είχε πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο παρά τις καλές προτάσεις να περιμένει την ιδανικότερη ώστε να μπορέσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags