Τόνι Γκονζάλες: Στον Metrosport 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα μίλησε ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στην πρώτη μεταγραφή του Ζοσέ Μπότο, Γιοάν Σάστρε, όπου είναι ένα βήμα πριν γίνει παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι από ένα χωριό δίπλα από το δικό μου, 20 χιλιόμετρα απέχουν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει την καριέρα του στην Ισπανία, έχει εμπειρίες και από τις δύο κατηγορίες της Ισπανίας, ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν στην ομάδα και στις δύο εποχές της Μαγιόρκα».

Για τα στοιχεία που έχει ως ποδοσφαιριστής: «Είχα πει ότι ο Βαρέλα είναι πολυτέλεια, αλλά είχα χρησιμοποιήσει λάθος χρόνο. Για τον Σάστρε η δυσκολία είναι το γεγονός ότι δεν έχει αλλάξει χώρα μέχρι στιγμής και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για έναν 24χρονο αν δεν έχει δίπλα του τους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι ένα πολύ αξιόλογο πρωτάθλημα το Ισπανικό, είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να παίρνει όλη την πλευρά. Έχει την ποιότητα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, έχει εμπειρίες από μεγάλα παιχνίδια, πολλούς καλούς αντιπάλους και είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις».

Ενώ ακόμη συμπλήρωσε: «Για να τον παίρνει η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής, κάτι θα ξέρουν. Όσο καλύτερο ανταγωνισμό έχουν οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση, τόσο καλύτερα θα μπορούν να αποδώσουν και στο γήπεδο», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.