Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Νοικοκύρης, μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Cover Page για το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μπαντιουγκού Φαντιγκά, για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τικίνιο.

Αρχικά, ο Γιώργος Νοικοκύρης στάθηκε στο μεταγραφή του, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, τονίζοντας πως παίκτες τέτοιου επιπέδου που προέρχονται από μεγάλες ομάδες, μπορεί να κλείσει μόνο ο Ολυμπιακός. «Ο Φαντιγκά δεν έρχεται για να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τις λεπτομέρειες του deal και για τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα είπε πως η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ, ωστόσο η τεχνική του είναι άρτια και αυτό σημαίνει πως με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί ως οκτάρι. Ο Ολυμπιακός έκλεισε από τώρα τον Φαντιγκά για την επόμενη σεζόν. Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κίνηση που θα βοηθήσει τη Β΄ ομάδα. Σκοπός των Πειραιωτών είναι ο νεαρός άσος να αποτελέσει μέλος της πρώτης ομάδας.

Όσον αφορά το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Νοικοκύρης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα. Ο Μαρτίνς δεν ξέρει ακόμη αν θα έχει διαθέσιμους παίκτες που είχαν νοσήσει με κορονοϊό. Έτσι δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του.

Τέλος, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μίλησε για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Τικίνιο. Συγκεκριμένα, διευκρίνισε πως η τουρκική ομάδα δεν έχει του απαραίτητους οικονομικούς πόρους, προκειμένου να ικανοποιήσει τους ιθύνοντες των Πειραιωτών.