Μάρβιν Πίρσμαν: Παίκτης του Άρη θα γίνει ο αμυντικός του ΠΑΣ, μιας και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2024 και  το μόνο που είναι στον... αέρα είναι το αν θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τώρα ή το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του με τους Ηπειρώτες ολοκληρώνεται τον Ιούλιο.

Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να έχουν από τώρα τον Βέλγο στην ομάδα, μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουν το δικαίωμα απόκτησης του σε περίπτωση απόρριψης της προσφυγής τους από το CAS (μετά τις 11 Φεβρουαρίου το CAS) και ενεργοποίησης του ban μεταγραφών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται να δώσουν πολλά χρήματα στον ΠΑΣ, με τους Ηπειρώτες πάντως να γνωρίζουν την κατάσταση και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, ξέρει ότι αν ο παίκτης δεν παραχωρηθεί τώρα, δεν θα έχει το παραμικρό όφελος.

Από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που μένει είναι ο Άρης και ο ΠΑΣ να συμφωνήσουν σε ένα ποσό για την πώληση του Μάρβιν Πίρσμαν, που σίγουρα δεν θα πρόκειται σε εξαψήφιο νούμερο, μιας και οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα για την αγορά του παίκτη, με την συμφωνία πάντως να είναι θέμα... χρόνου.