Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγίζει καρδιές: Το ΒΙΝΤΕΟ της γυναίκας του Νταντσένκο από το αυτοκίνητο - Έγινε σμπαράλια (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-14 21:56:00

Ραγίζει καρδιές: Το ΒΙΝΤΕΟ της γυναίκας του Νταντσένκο από το αυτοκίνητο - Έγινε σμπαράλια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ραγίζει καρδιές: Το ΒΙΝΤΕΟ της γυναίκας του Νταντσένκο από το αυτοκίνητο - Έγινε σμπαράλια (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τραγικό συμβάν, που στέρησε τη ζωή από την 27χρονη Βικτόρια Νταντσένκο.

Ο Όλεγκ Νταντσέσκο θρηνεί για τον θάνατο της συζύγου του, Βικτόρια, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Τα ουκρανικά ΜΜΕ φέρνουν στο φως φωτογραφίες από τα τραγικό περιστατικό, που φανερώνουν τη σφοδρότητα του ατυχήματος, αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη κοπέλα έγινε σμπαράλια.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς πρόκειται για καραμπόλα, καθώς η Βικτόρια Νταντσένκο προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο (ασημί Kia) και εν συνεχεία χτύπησε σε ένα ρυμουλκόμενο και μετά σε ένα φορτηγό και από εκεί έφυγε πάνω στο διαχωριστικό κράσπεδο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα της γυναίκας που όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρή.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο ενημερώθηκε μέσω τηλεφώνου για τα δυσάρεστα, λίγη ώρα αφότου είχε υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Ζόρια, στην οποία απαραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο από την ΑΕΚ.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη κοπέλα είχε ανεβάσει στα social media βίντεο από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, λίγες ώρες νωρίτερα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το αυτοκίνητο μετά το δυστύχημα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags