Facebook Pixel ΑΕΚ: Προσπάθεια απεγκλωβισμού από τα Σπάτα - Ξενύχτησαν σε καρέκλες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-25 11:27:00

Ταλαιπωρία στην ΑΕΚ - Προσπάθεια απεγκλωβισμού από τα Σπάτα - Ξενύχτησαν σε καρέκλες!

Sportdog Team
Ταλαιπωρία στην ΑΕΚ - Προσπάθεια απεγκλωβισμού από τα Σπάτα - Ξενύχτησαν σε καρέκλες!

Απίστευτη ταλαιπωρία για παίκτες και ανθρώπους της Ένωσης, που ορισμένοι από αυτούς εγκλωβίστηκαν στο προπονητικό των Σπάτων και μάλιστα χωρίς ρεύμα, ενώ άλλοι αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό.

ΑΕΚ: Προσπάθειες για να απεγκλωβιστούν από τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα τα μέλη της Ένωσης που έμειναν εκεί για όλο το βράδυ λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης καταβάλλονται από νωρίς το πρωί.

Όσοι δεν διανυκτέρευσαν στο χωρίς ρεύμα για ώρες προπονητικό κέντρο της ομάδας (ανάμεσά τους ο Αργύρης Γιαννίκης, δύο βοηθοί του και ο Βασίλης Δημητριάδης), αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην παγωμένη και απροσπέλαστη για ώρες Αττική Οδό και βρήκαν... καταφύγιο σε ξενοδοχείο, όπου όμως δεν υπήρχαν δωμάτια ξενυχτώντας σε καρέκλες!

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πρόλαβαν να φτάσουν με ασφάλεια στα σπίτια τους, πως η προπόνηση της Τρίτης ματαιώθηκε και υπάρχει ρεπό, ενώ αυτή της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού.

Ούτως ή άλλως η ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και ουσιαστικά μπροστά υπάρχει πλέον το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (17:15).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags