Facebook Pixel Άρης - Χερμάν Μπούργος: Ατακάρες για Μπούργος - "Έπρεπε να ξοδευτεί για τεχνικό ο Καρυπίδης - Στο -1 ο ΠΑΟΚ όταν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-17 23:45:00

Ατακάρες για Μπούργος - "Έπρεπε να ξοδευτεί για τεχνικό ο Καρυπίδης - Στο -1 ο ΠΑΟΚ όταν..."

Sportdog Team
Ατακάρες για Μπούργος - "Έπρεπε να ξοδευτεί για τεχνικό ο Καρυπίδης - Στο -1 ο ΠΑΟΚ όταν..."

Για την επιλογή του Χερμάν Μπούργος για την άκρη του πάγκου του Άρη μίλησε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Άρης - Χερμάν Μπούργος: «Κάποια στιγμή σε οποιαδήποτε δουλειάς παίζεις ρέστα. Επειδή ο Καρυπίδης έχει ξοδέψει χρήματα κάποια στιγμή έπρεπε να κάνει και το ίδιο για τον προπονητή. Όφειλε να το κάνει. Το μοντέλο αλλάζει, αλλά αυτό θα φανεί στη πράξη. Έχει μεγαλύτερες παραστάσεις απ' όλους τους προηγούμενους, έχει παίξει τελικό Champions League έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ισπανίας. Η πρόσληψή του είναι αναβάθμιση συνολικά του ελληνικού πρωταθλήματος, οχι μόνο του Άρη» είπε αρχικά στον Metropolis 95.5 o Παύλος Μυροφορίδης και συνέχισε:

«Ήταν βοηθός σε μία ομάδα που πρωταγωνιστούσε πάντα. Και ο φροντιστής της Ατλέτικο να ερχόταν θα είχε νοοτροπία πρωταθλητή. Έχει μπει στο DNA όλων. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι θα είναι κάτι διαφορετικό. Ήταν η προστασία του Σιμεόνε και τώρα θα πρέπει να βρεθεί κάποιος αντίστοιχος γι' αυτόν. Μπορεί να έδινε οδηγίες στον προπονητή που δεν τις είχε σκεφτεί. Όταν μία ομάδα δουλεύει αξιοκρατικά, ο προπονητής είναι αυτός που το μεταφέρει και όλα πάνε καλά».

Για την απομάκρυνση του Μάντζιου: «Έπρεπε να γίνει τώρα η αλλαγή. Ήρθε ένα μέγεθος και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι. Δεν υπάρχει λογική να φέρεις έναν προπονητή για να τον κρίνεις σε δέκα ματς. Θα κάνει τα δικά του λάθη, τα δικά του «πειράματα» και αυτό θέλει χρόνο. Η ψυχολογία σε μία ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο και όταν ξεκινάει με -6 αυτό βαραίνει τα πόδια των παικτών. Αν θυμάσαι, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν στο -1 τερμάτισε στο -15. Είναι δύσκολο».

Για την πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Φάνηκε ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την διακοπή. Εδώ και δυο παιχνίδια, πάντως, την βλέπουμε διαφορετική. Είναι μία ομάδα που πουλάει πολύ ακριβά τον ιδρώτα της. Στο γήπεδο θα φανεί αν ειναι ρεαλιστικός ο στόχος της ανόδου. Μας αρέσει αυτό που δείχνει η ομάδα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags