Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποστάρισμα Γαβαλά για Βαλμπουενά μετά τον Βόλο - "Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 10:14:00

Ποστάρισμα Γαβαλά για Βαλμπουενά μετά τον Βόλο - "Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ποστάρισμα Γαβαλά για Βαλμπουενά μετά τον Βόλο - "Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ" (ΦΩΤΟ)

Τον Γάλλο άσο αποθέωσε με ανάρτησή μετά τη νίκη επί του Βόλου ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

 

Ολυμπιακός: Σε ανάρτηση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο Facebook αναφέρθηκε στο απαιτητικό πενθήμερο που είχαν οι πρωταθλητές, αλλά και στον Γάλλο μεσοεπιθετικό, τον οποίο και αποθέωσε λόγω του γκολ του κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Ένα πενθήμερο πολύ απαιτητικό με ταξίδια σε Μπέργκαμο και Μαγνησία κλείνει, με «απολογισμό» κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς στο Βόλο. Προηγήθηκε ένας αγώνας υψηλότατων απαιτήσεων κόντρα στην Αταλάντα. Και ακολούθησε ένα ακόμη ματς στη Μαγνησία, χωρίς να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.

Συνεχίζουμε με εφόδια την εργατικότητα, την πίστη στις ικανότητες και την ποιότητα της ομάδας μας. Με συνέπεια στην αλληλεγγύη, καθώς κανείς δεν βάζει το εγώ πάνω από το σύνολο. Τρανό παράδειγμα ο Ματιέ που πέρασε ως αλλαγή στο Βόλο για να βάλει τη σφραγίδα του.

Με τα ίδια συστατικά θα προετοιμαστούμε για τη βραδιά της Πέμπτης. Αντλώντας ξανά ώθηση από την εξέδρα, η αύρα της οποίας τόσο πολύ μας έλειψε στο Καραϊσκάκη.

Τα νέα από το Ηράκλειο της Κρήτης, γέμισαν με «διπλή» χαρά όλους μας στο Βόλο. Η οικογένεια του Ολυμπιακού πορεύεται συσπειρωμένη και υπερήφανη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags